SIDERA

Omdat de mensheid de uitwisseling van geld heeft gekend, heeft deze tool verschillende stadia van vorming doorgemaakt. Van dierenhuiden en cirkels van afgevlakt ijzer tot gouden blokken en uiteindelijk rekeningen. Met de komst van plastic kaarten, elektronisch geld en crypto is geld eindelijk immaterieel geworden. Het volstaat om een ​​kaart aan de terminal te koppelen - en de aankoop wordt betaald. En wat als geen kaart, maar een polsbandje? Met SIDERA-technologieën zal een dergelijke betaalmethode echt worden.

1.png

Gedecentraliseerde draagbare apparaten (DVD) van SIDERA

Dit is de naam van de technologie gepromoot door de blockchain. De implementatie ervan bestaat uit het gebruik van speciale armbanden of banden met een ingebouwde elektronische beursfunctie. De technologie van betaling door het aanraken van de terminal wordt "pols-naar-pols" genoemd, het signaal van de band wordt verzonden via Bluetooth of Wi-Fi, waardoor het geen router nodig heeft.

Functies die u moet kennen

  1. SIDERA presenteert 's werelds eerste SmartBit hardware-polshorloge met OS BitSMART, dat de principes van blockchain-technologie (transparantie, autonomie, decentralisatie van beheer) erft;
  2. Als u pech heeft en de portemonnee wordt gestolen, of als u deze kwijtraakt, worden uw tegoeden beschermd. En u kunt ze herstellen door online te gaan;
  3. De watch-wallet heeft veel handige functies, de "ghost" -modus maakt hem bijvoorbeeld inactief;
  4. Het kan worden gebruikt als een QR-codegenerator, als informant over prijzen op de valutamarkt. En, natuurlijk, als een gewoon polshorloge.

2.png

Bijzondere aandacht tijdens de ontwikkeling van IoT wearable SmartBit werd besteed aan de veiligheid van het geld van de eigenaar. Om ze normaal te kunnen gebruiken, moet de eigenaar zijn biometrie en een digitale sleutel met encryptie gebruiken, wat populair is in militaire normen. Voor elke bewerking wordt een unieke sleutel gemaakt door de entropische polsbeweging.

Over SIDERA-tokens en de CONTINUUM-uitwisseling

eQUOS - deze naam is toegewezen aan de tokens met de ERC20-markering. Ze kunnen worden omgezet in USD, EUR, GBP of andere gebruikelijke valuta voor betaling via crypto-naar-FIAT-transacties. Informatie over de betaling wordt onmiddellijk op het scherm van het polshorloge weergegeven. De portefeuille ondersteunt eQUOS, BTC, ETH en vele andere crypto-valuta's. Meer over de kenmerken van de draagbare portemonnee en de tokens zijn te vinden op de officiële site, een link die ik aan het einde van het artikel zal geven.
De uitwisseling en verkoop van elke crypto-valuta, inclusief eQUOS, zal worden uitgevoerd op de gedecentraliseerde en mobiele CONTINUUM-beurs. Directe bewerkingen kunnen eenvoudig worden uitgevoerd door op de knop van het horloge te klikken. Het gebruik van de CONTINUUM-centrale geeft u 100% anonimiteit en veiligheid.

3.png

ICO-project en details ervan

Zonder twijfel heeft het project een toekomst. Welke nieuwe fase begint met de start van de verkoop van de tokens, 1 augustus 2018, en eindigt op 15 augustus 2018. Het is de bedoeling om soft cap 1, 500, 000 USD te bereiken, terwijl de harde cap in de pre-sale fase maakt 15, 000, 000 USD.
De totale voorraad is 51, 000, 000 EQUOS-munten. Aangegeven waarde: 1 USD = 0,5 EQUOS.

Bounty-campagne en beloningen

Het SIDERA-team heeft een beloningsprogramma aangekondigd voor iedereen die aan het project wil deelnemen. Het totale compensatiefonds zal afhangen van de resultaten van de ICO. Zelfs nadat de token-verkoopfase is afgesloten, kunnen tokens worden uitgewisseld of gekocht met SIDERA SmartBit (band of horloge).

4.png

Bonussen tijdens Pre Sale-fase
Van 100 tot 1000 USD = 25%
Van 1001 tot 50.000 USD = 30%
Van 50.000 USD = 35%
Verdeling van de bonussen tijdens een verkoopfase van vier weken (september, september - september, 30):
1e week: 20%
2e week: 15%
3d Week: 10%
4e week: 5%
conclusies
Gedecentraliseerd draagbaar apparaat, het hoofdidee van het SIDERA-project zou een nieuwe revolutie in de opslag van crypto moeten worden. Voor velen van ons, gewend aan het dragen van Smart Watch, zal het uiterlijk van SmartBit-horloges met draagbare cryptowallet pijnloos en erg handig zijn. U zult immers meer zelfvertrouwen hebben met het geld dat om uw pols is geborgd, versleuteld en op elk moment beschikbaar is, toch? Dit is een enorme vooruitgang die u in staat zal stellen verder te gaan dan de crypto-markt in de bank- of gezondheidszorgsector, en niet alleen deze.
Bentadem11 Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1530135


Comments

Popular posts from this blog

СМАРТФОНД-БЛОКЧЕЙН ИНВЕСТИЦИОННАЯ ПЛАТФОРМА

Financial Piggy

Financial Piggy (FiPi)