Howdoo: Ένα νέο είδος μηνυμάτων


Το HOWDOO είναι μια εφαρμογή που εισάγει κάτι νέο σε αυτό που συνήθως ονομάζουμε κοινωνικά δίκτυα. Αυτή η έννοια παρέχει τη δημιουργία όχι μόνο μιας πλατφόρμας επικοινωνίας, της ανταλλαγής περιεχομένου, της διατήρησης ενός κινούμενου και ελκυστικού προφίλ. Η ιδέα του HOWDOO είναι ένας συνδυασμός κοινωνικών δικτύων και λύσεων διαφήμισης.
Ναι, οι διαφημίσεις παίζουν βασικό ρόλο στο HOWDOO. Δεν είναι μυστικό για κανέναν ότι αυτό το πεδίο έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή τις τελευταίες δεκαετίες. Ο δημιουργός του έργου σημείωσε το γεγονός ότι μόνο το 2016 ο όγκος των διαφημίσεων σε όλο τον κόσμο έφθασε τα 493 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ταυτόχρονα, το 42% αυτού του αριθμού περιλαμβάνει τη διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μέσα σε τρία χρόνια, η διαφήμιση στο Διαδίκτυο θα καταναλώσει περίπου το ήμισυ του συνόλου. Φυσικά, ένας σπουδαίος ρόλος σε αυτό θα διαδραματίσει κοινωνικά δίκτυα. Το μέγεθος του κοινού σας αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, γι 'αυτό θα ήταν ανόητο αν η ευκαιρία για να κάνει διαφημιστικές εκστρατείες μέσω των κοινωνικών δικτύων δεν χρησιμοποιείται.
Οι έμποροι σε όλο τον κόσμο έχουν υιοθετήσει τις διαφημίσεις τους, τα προϊόντα και τις εταιρικές υπηρεσίες μέσω των κοινωνικών δικτύων, τις περισσότερες φορές στο Facebook και Instagram. Σε αυτή την περίπτωση, το μάρκετινγκ έχει αναδείξει ακόμη μια νέα κατεύθυνση, που ονομάζεται SMM (Social Media Marketing - μάρκετινγκ στα κοινωνικά δίκτυα).
Στο HOWDOO, κάθε λογαριασμός χρήστη λειτουργεί ως διαφημιστική πλατφόρμα, όπου όλοι οι πελάτες της είναι το ιδιωτικό κοινό τους. Οι ενότητες διαφημίσεων μεταδίδονται για λογαριασμό προφίλ χρήστη και χρήστη, και όχι απευθείας από τους διαφημιζόμενους, όπως σε κανονικά κοινωνικά δίκτυα. Οι χρήστες λαμβάνουν μια ανταμοιβή μέχρι 50% για κάθε εμφάνιση διαφημίσεων που πληρώνει ένας διαφημιζόμενος. Φυσικά, όλες οι διαδικασίες είναι πλήρως αυτοματοποιημένες και δεν απαιτούν καμία επιπλέον ενέργεια από τους χρήστες.
HOWDOO πραγματοποιήσουν το όνειρο των εκατομμυρίων ανθρώπων: για τα βραβεία, ξοδεύοντας το χρόνο για τα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς να ασκούν επιπλέον προσπάθεια.
Όχι όλα τα έργα στην πλατφόρμα ICO μπορούν να καυχηθούν για το τελικό προϊόν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το Crowdsdale είναι ένας τρόπος για να αυξηθούν οι επενδύσεις για να εφαρμοστεί ένα σχέδιο και να δημιουργηθεί μια αποκεντρωμένη λύση. Η περίπτωση όταν όλο αυτό το έργο είναι ένας ιστότοπος μιας σελίδας, συνήθως προσκαλεί πιθανούς επενδυτές επειδή δεν είναι αξιόπιστο.
Η εξαίρεση στον κανόνα είναι HOWDOO, ένα κοινωνικό δίκτυο μια εντελώς νέα μορφή, καθώς και μια σειρά από βασικές λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης, δίνει στους χρήστες παραλάβουν τα βραβεία για την παροχή διαφημιστικού χώρου. Αυτό δεν είναι ένα έργο που απαιτεί χρηματοδότηση για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας.
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΖΟΥΝ
44.444.444 αρχεία
50% έκπτωση
Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση tokensale@howdoo.io
ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
2 Μαΐου
133.333.333 μάρκες
20% έκπτωση
Εγγραφείτε στο τηλεγράφημα για ενημερώσεις
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΩΛΗΣΗ
133.333.333 μάρκες
0,10 δολάρια ανά μνημόσυνο
Εγγραφείτε στο τηλεγράφημα για ενημερώσεις
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: https://howdoo.io/
WHITEPAPER: https://howdoo.io/wp-content/uploads/2018/04/howdoo-whitepaper.pdf
FACEBOOK: https://www.facebook.com/HowdooHQ
TWITTER: https://twitter.com/howdooHQ
ΜΕΛΗ: https://medium.com/howdoo
Συντάκτης: Bentadem11
Το προφίλ μου στο Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1530135
Η διεύθυνση του πορτοφολιού μου Ethereum: 0xC12c4ce6f433C2b39494aE9460055E76D828e34c

Comments

Popular posts from this blog

СМАРТФОНД-БЛОКЧЕЙН ИНВЕСТИЦИОННАЯ ПЛАТФОРМА

Financial Piggy

Financial Piggy (FiPi)