CyberFM

Hallo lieve vrienden. Vandaag zal ik je vertellen over een zeer interessant project genaamd CyberFM. Ik denk dat velen meteen vermoedden dat het om de radio ging. Ja, dat is het, maar dit is niet de radio waaraan we gewend zijn. Wat is het verschil tussen het CyberFM-project en de gewone radio die je zult ontdekken na het lezen van dit artikel tot het einde.
CyberFM is opgericht in 2007 en is een Amerikaans radiostation waar iedereen naar muziek kan luisteren, evenals programma's die sportevenementen of humoristische programma's bespreken, waar hij ook is. Momenteel is het CyberFM-team van plan de crypto-valutawereld binnen te gaan.
Mobiele apparaten en internet hebben de manier van het uitzenden van muziek over de hele wereld radicaal veranderd. De meeste landen passen een methode toe om te betalen voor het gebruik van auteursrechtelijke inhoud door middel van overheidsregulering om ervoor te zorgen dat muzikanten en artiesten een vergoeding ontvangen voor het gebruik van hun auteursrechtelijke inhoud (muziek, films, enz.).
SoundExchange in de Verenigde Staten verzamelt bijvoorbeeld betalingen voor online vertaling via het lidmaatschapssysteem voor organisaties ASCAP, BMI en Sesac-prestatierechten. Grote internetradio profiteerde van deze waardevolle inhoud via abonnementsystemen, lidmaatschapsvoordelen en traditionele uitzendingsadvertenties in een poging om de kosten te compenseren die door de wet worden geboden.
En het CyberFM-project creëerde een model van online betalingen van onderscheidingen aan auteurs met open source en peer-reviewed informatie die wereldwijd beschikbaar is in het ecosysteem door middel van een blockbuster. Dit ecosysteem bestaat uit twee tokens: CyberFM "CYFM" token en "MFTU" - een "Mainstream For The Underground" token. "
Het CYFM-token is een crypto-valuta die voldoet aan de wettelijke vereisten voor artiesten die momenteel bij de lokale vertegenwoordiging zijn geregistreerd. Bijvoorbeeld SOCAN in Canada.
Het MFTU-teken is vergelijkbaar, maar het is 's werelds eerste echt digitale, eerlijke, wettelijke auteursrechtwet voor onafhankelijke auteurs. Bescherm hun auteursrechten en betalingen over de hele wereld!
Beide tokens zijn tokens van ERC20-standaard, geregistreerd op de etherium-blokkering, die worden gebruikt om dit universele betalingssysteem te creëren, waardoor auteurs auteursrechten kunnen ontvangen voor het gebruik van hun Autor-inhoud te allen tijde in alle landen van de wereld! De MFTU- en CYFM-tokens worden ook in eerste instantie gebruikt om te betalen voor online lidmaatschap op de radio, voor aankopen in de applicatie en voor registratierechten.
Ecosysteem CyberFM is een universeel, internationaal systeem dat auteurs en artiesten zal belonen voor het gebruik van hun auteursrechtelijke content wereldwijd!
De CYFM- en MFTU-tokens zijn een "zendvaluta" die binnen het ecosysteem zal worden gebruikt voor luisteraars, fans en gebruikers van CyberFM. Luisteraars kunnen bijvoorbeeld MFTU tokens winnen in verschillende radiowedstrijden, ze kunnen tokens gebruiken om premium lidmaatschap aan te schaffen voor het overslaan van nummers, downloaden op aanvraag, commerciële gratis streams en andere voordelen.
Belangrijke opmerking van het CyberFM-project:
De CYFM- en MFTU-tokens spelen geen rol in de winst of het succes van CyberFM. Bovendien worden deze tokens niet op een CyberFM-website verkocht. Er is geen ICO gepland voor een van deze tokens, omdat Het regelen van een ICO in ons land is illegaal.
Onze smart-contract werkt op ERC20 standaard met behulp van bibliotheken OpenZeppelin, die zorgvuldig zijn gecontroleerd en getest. Daarnaast heeft onze token-contract is professioneel getest door experts Quantstamp.
Meer gedetailleerde informatie over het project dat u kunt volgen:
Bentadem11
Bitcointalk profile:  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1530135
Ethereum Wallet Address: 0xC12c4ce6f433C2b39494aE9460055E76D828e34c

Comments

Popular posts from this blog

СМАРТФОНД-БЛОКЧЕЙН ИНВЕСТИЦИОННАЯ ПЛАТФОРМА

Financial Piggy

Financial Piggy (FiPi)