Financial Piggy

 

Wat is FiPi?

FiPi is een platform waarmee gebruikers gemakkelijk en veilig kunnen investeren in cryptocurrencies. Hier krijgen gebruikers functies te zien waarmee ze hun investering kunnen terugverdienen. FiPi werkt door de FiPi APP te creëren om een ​​revolutie teweeg te brengen in de moderne manier van sparen met automatische aankopen volgens crypto-indices. De reden waarom FiPi aanbeveelt om in crypto te investeren, is omdat crypto een hoger rendement biedt in vergelijking met andere beleggingsinstrumenten. En ook cryptocurrencies zijn flexibeler voor beginnende beleggers die net een investering hebben gedaan. Daarom hoopt men via FiPi dat gebruikers gemakkelijker en veiliger kunnen investeren en hun investering terugverdienen.
FiPi is een crypto-applicatie waarmee gebruikers gemakkelijk en veilig kunnen investeren via een gebruiksvriendelijke en responsieve interface. Hier kunnen gebruikers de FiPi-app eenvoudig vanaf hun verschillende apparaten gebruiken. En dit is het antwoord voor beginnende gebruikers die in crypto willen investeren.
Tegenwoordig investeren veel mensen in investeringsplatforms om gemakkelijk en snel rendement te behalen. Maar zoals we weten, bieden de meeste investeringsplatforms tegenwoordig niet genoeg rendement aan de gebruikers. Daarnaast worden gebruikers vaak misleid door investeringsplatformen die hoge rendementen lokken, wat vaak in het nadeel van gebruikers is. Daarom zijn gebruikers tegenwoordig op zoek naar een investeringsplatform dat hen aanbevelingen zal geven, en dan zijn alle beslissingen in handen van gebruikers. Zodat gebruikers op deze manier eerst het potentieel van het beleggingsinstrument kunnen zien voordat ze beleggen.

Over de FiPi-APP

FiPi APP is een moderne tool om geautomatiseerd te besparen. Wij geloven dat het een game changer zal zijn met zijn eenvoud en effectiviteit. Het zorgt ervoor dat degenen die gisteren niet wisten wat cryptocurrencies zijn, hun aandeel in de cryptomarkt kunnen kopen.

FiPi APP werkt in drie stappen:

  1. Register

Transferkosten, hoe verdelen we het?

  • 2% Burning
    Zal worden verbrand Permanente verwijdering van een deel van de tokens van de markt zal leiden tot een afname van het aantal tokens in omloop en dus een toename van de waarde van de token

#FiPi #Presale #FiPiIndexes #IDO #FiPiAPP

Waarom FiPi-token

De liquiditeitspool wordt geblokkeerd en wij, als de oprichters, mogen er geen opnames van maken. De mogelijkheid om het FiPi-token op elk moment in te wisselen voor BNB is gegarandeerd.

Onze applicatie wordt een succes op de wereldmarkt. We zijn van mening dat we hiermee een groot publiek kunnen bereiken, wat een grote invloed zal hebben op de waarde van de FiPi-token en dus van uw portfolio

Ter herinnering: een toename van het aantal actieve gebruikers van FiPi APP zal zich vertalen in een stijging van de waarde van alle abonnementen (de waarde van de maandelijkse aankopen van alle gebruikers). Tegelijkertijd zal 1% van alle abonnementen worden gebruikt om de FiPi Token op een gedecentraliseerde beurs te kopen!

Naarmate de waarde van het portfolio van de FiPi APP-gebruiker toeneemt, zal hij meer FiPi-tokens moeten hebben om de geselecteerde TIER te hebben en dus de FiPi APP-kosten voor het gebruik van de FiPi APP te verlagen.

Tokenomics

stappenplan

3e kwartaal 2021

  • Creatie van het FiPi Token BSC-concept

4e kwartaal 2021

  • Agressieve marketingcampagne

Q1 2022

  • Certik-audit

Q2 2022

  • Applicatietests voor bètaversie sluiten

Q3 2022

  • Het verkrijgen van een PSD2-licentie voor de bemiddeling van FIAT-betalingen in de applicatie

Q4 2022

  • Samenwerking tot stand brengen met VISA en MasterCard

Q1 2023

  • Maak een universele crypto-portemonnee

Team

Voor meer informatie:

Website: https://fipi.io/
Whitepaper: https://fipi.io/docs/whitepaper.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/FiPi-APP-110579838121492/
Twitter: https://twitter .com/FiPiToken
Telegram: https://t.me/FiPiToken

#FiPi #Presale #FiPiIndexes #IDO #FiPiAPP


AUTHOR

BTT Username: Bentadem11

My BTT profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1530135

BSC Wallet Address:  0xf64AA2810bdEEc0ab5ea253c6ce72A96280a83C0

Comments

Popular posts from this blog

СМАРТФОНД-БЛОКЧЕЙН ИНВЕСТИЦИОННАЯ ПЛАТФОРМА

Financial Piggy (FiPi)