Seasonal Tokens


 

Invoering

De seizoenstokens worden gedolven door gebruik te maken van proof-of-work. Niemand krijgt gratis. De oprichters van de taak willen ze kopen en mijnen om ze te verzamelen, net als elk ander lichaam. Niemand heeft enig voordeel boven ons allemaal, behalve voor deelname vooraf. De tokens zijn slimme contracten die op het ethereum-netwerk slenteren. Ze zijn onveranderlijk en niemand controleert ze. We willen met ons allemaal niet als waar accepteren om een ​​bedrijf te besturen. De tokens blijven de komende tweehonderd jaar mijnbouw en ze zullen hun seizoenen ondergaan zonder dat er enige menselijke selectie aan te pas komt.


Wat maakt easonal Tokens uitzonderlijk?

Verhoog uw tokens effectief

Een geldschieter die 3 lente-tokens inwisselt voor 5 zomer-tokens, zal na de uitwisseling een groter aantal tokens hebben dan voorheen. Wissel voortdurend tokens in voor extra tokens en het absolute aantal tokens dat u bezit, zal met elke uitwisseling toenemen.


Profiteer van instabiliteit

Ervan uitgaande dat de kosten van een van de occasionele tokens dalen, kunt u andere occasionele tokens voor zichzelf inwisselen en het aantal tokens dat u bezit verhogen. Door tokens in te wisselen voor extra tokens, kunt u kostenschommelingen omzetten in winst.


Doe geen moeite om iemand in vertrouwen te nemen

De tokens worden gemaakt door middel van evidence-of-work mining, net zoals Bitcoin. Het zijn producten, geen garanties.


Rechtstreeks bijdragen

De tokens zijn bedoeld om in waarde te stijgen in vergelijking met elkaar in een verwachte groepering. De lente zal vrij vaak in prijs stijgen, en dan, op dat moment, zomer, herfst, winter en opnieuw lente.


Verschillende ondernemingen omheinen

De totale waarde van een venture-portefeuille kan niet zozeer incidenteel worden gemaakt, maar eerder geneigd om probleemloos te stijgen, door occasionele tokens te combineren met andere occasionele speculaties.


Twee soorten boeren: investeerders en mijnwerkers Investeerders

investeerders

begin met ETH maar geen seizoenstokens. Om te beginnen met landbouw, verhandelt een belegger ongeveer de helft van de ETH die is toegewezen aan landbouw om seizoenstokens te krijgen, en verstrekt vervolgens liquiditeit bij Uniswap met behulp van de ETH en de tokens. De belegger kan dan de Uniswap-liquiditeitspositie in de boerderij storten en landbouwinkomen gaan ontvangen.


mijnwerkers

Mijnwerkers hebben in eerste instantie tokens maar geen ETH. Een mijnwerker zorgt voor liquiditeit door ongeveer de helft van de tokens die voor de landbouw zijn toegewezen te verkopen in ruil voor ETH, en gebruikt vervolgens de ETH en de resterende tokens om liquiditeit te verschaffen bij Uniswap, die vervolgens op de boerderij kan worden gestort.


Seizoensgebonden handelsmogelijkheden voor tokens

Beleggen op lange termijn: uw investering kan in waarde stijgen door een token gewoon voor een lange tijd vast te houden en vervolgens te verkopen wanneer de productiesnelheid van dat token veel lager is.


Cyclische of volatiliteitshandel: ruil tokens voor meer tokens elke keer dat er een groot prijsverschil is, of wanneer de prijs verandert vanwege het nieuwe seizoen.


Kortetermijnwinsten: koop het token waarvan u verwacht dat het binnenkort de duurste van de vier wordt, en verkoop het een paar weken later wanneer er vraag naar landbouw is.


Seizoensgebonden tokens slimme contracten

Veer: 0xf04aF3f4E4929F7CD25A751E6149A3318373d4FE

Zomer: 0x4D4f3715050571A447FFFa2Cd4Cf091C7014CA5c

Herfst: 0x4c3bAe16c79c30eEB1004Fb03C878d89695e3a99

Winter: 0xCcbA0b2bc4BAbe4cbFb6bD2f1Edc2A9e86b7845f



Seizoensgebonden mijnaanbod

Mijnwerkers verdienen gemiddeld elke tien minuten beloningen van nieuw gedolven tokens. Het aantal tokens per beloning wordt weergegeven in de onderstaande tabel.


De mijnbouw begon op 5 september 2021. De lentemunten zijn in het seizoen. Negen maanden later daalt de omvang van de lentebeloning tot 84 tokens. Lente-tokens gaan buiten het seizoen en worden in de loop van de tijd moeilijker te verkrijgen. Zomertokens worden vervolgens negen maanden lang met de hoogste snelheid geproduceerd, waarna de zomerbeloning wordt gehalveerd tot 70 tokens. Herfsttokens zijn dan in het seizoen totdat de herfstbeloning daalt tot 60 tokens. Daarna is de winterbeloning van 105 tokens de grootste van de vier, totdat de winterhalvering plaatsvindt en de winterbeloning daalt tot 52,5 tokens.

https://youtu.be/_HA4Br_aPLE

Conclusie

De meest veelbelovende Seasonal Token-inspanningen zijn gebaseerd op gemeenschappen van gepassioneerde individuen; hoe groter en meer toegewijd de gemeenschap, hoe succesvoller het NFT-project. Alle SHER NFT-bezitters zijn welkom om lid te worden van de community en deel te nemen aan de freebies en wedstrijden. Ze kunnen hun ideeën uiten en debatteren over Ai, Robotics, NFT's en vele andere onderwerpen in de gemeenschap.


Officiële contactgegevens

Website: https://www.seasonaltokens.org/

Whitepaper: https://github.com/seasonaltokens/seasonaltokens/blob/main/whitepaper/whitepaper.md

Twitter: https://twitter.com/Seasonal_Tokens

DisCord: https://discord.gg/Q8XZgJEDD3

Reddit: https://www.reddit.com/r/SeasonalTokens/

Gemiddeld: https://seasonal-tokens.medium.com/


SCHRIJVER

Bitcointalk-gebruikersnaam: Bentadem11

Mijn Bitcointalk-profiel: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1530135

Mijn BSC Wallet-adres (BEP-20): 0xf64AA2810bdEEc0ab5ea253c6ce72A96280a83C0


➡️ linktr.ee/seasonal_tokens #SeasonalTokens $SPRING $SUMMER $AUTUMN $WINTER

Comments

Popular posts from this blog

СМАРТФОНД-БЛОКЧЕЙН ИНВЕСТИЦИОННАЯ ПЛАТФОРМА

Financial Piggy

Financial Piggy (FiPi)